VI SOM PRODUCERAT DEN MODIGE

Möt gänget som arbetat med att verkställa föreställningen Den Modige. 

TonyJames.jpeg

TONY REX
Skådespelare & Manusförfattare

Jag har varit engagerad och verksam inom teater i stort sett hela mitt liv, och mitt hjärta brinner för denna konstform. Jag har gjort manusbaserad, improviserad och stand-up föreställningar, och nu återstår att prova commedia dell’arte med halvmask, det ska bli både läskigt och kul. Jag har även skrivit en hel del genom åren och ”Den Modige” är ett av mina senaste alster, klicka här för att se mitt CV!

HenryWolling.JPG

HENRY WÖLLING
Skådespelare

Jag har haft detta intresse nästan hela mitt liv. Teater gestaltning, gyckel, magi. Det har liksom alltid funnits där. Svett tårar och framförallt kärleken som jag vet ligger bakom varje arbete. En berättelse som händer här och nu. Det är det mina vänner som är spännande i denna magiska värld. Hur du blir berörd i tårar eller skratt. Jag hoppas att du får behållning av denna commedia dell’arte föreställning. Om vänskap och avsked.

 

ÖVRIGA MEDARBETARE

 

TORBJÖRN ALSTRÖM

Mask

SIV NYHOLM

Peruk

ÄWE BÄCKMAN

Dockmakare

ALMA LODELL

Smink

WARISSA CHOMCHAN

Smink

NELLY REX

Fotografi

ANDERS LÖFGREN

Rekvisita

PER SÖRBERG

Rådgivning Mask

LJUD & LJUS

Michael Lidzbarski

 

MadeleineFitzsimons.jpg

MADELEINE FITZSIMONS
Grafisk form/PR

Jag har över 20 års erfarenhet av den grafiska branschen och har arbetat både i Sverige och i England. Det händer även att jag skriver någon artikel, då främst om djur eller London, där jag är bosatt sedan 1999. Jag driver även en online butik där jag säljer t-shirts. På min fritid ägnar jag mig främst åt fotografering. För mer info om mig och mitt arbete se länk här.

kerstin sjosten wolling.jpg

KERSTIN SJÖSTEN WÖLLING 
Kostym

Vad du har på dig påverkar hela din kropp, din hållning och hur andra ser och tolkar din person. För mig börjar det redan med tråden, hur den sammanfogats till en yta som skärs till ett plagg. Jag har haft fokus på textil sedan tonåren, främst för att slippa följa mode och ha en egen stil med plagg i god och miljömedveten kvalité. Men det roligaste som finns är ändå djupdykningarna i mode, historiskt mode alltså! Två produktioner om Årstafrun och Folk och rövare i Kamomilla stad är teaterproduktioner som tidigare klätts via min symaskin. Nu har den även klätt "bröderna Molière" i, som jag ser det, lämpliga trådar för upplevelsen, deras och er.

"Writing
is like prostitution. First you do

it for love, and then for a few close friends, and then for money"
 

MOLIÉRE